New York, New York!

New York, New York!

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As most of you will know… we’ve been to New York City!! The city of fast and street food, but also home to the biggest variety of world cuisines! We had a fantastic time, and in the next three weeks we’ll be showing you some of the places we visited and what we ate there.

This trip involved a great deal of research, New York is huge and it’s difficult to choose from all the possibilities! We were lucky to stay in the East Village, an up and coming area of NYC that used to be quite rough, but is now full of young people, nice cafes and homey restaurants. It is also still one of the cheapest areas in Manhattan.

This post will only be a sneak peek of these seven days of sightseeing, enjoying nice food and walking miles and miles every day! We didn’t manage to go everywhere we planned, but we’ve done a good effort, and we even didn’t put any weight on, thanks to the endless walking!

These are some of the foods and places we’ll talk about in the next few weeks…

  • An amazing pastrami sandwich at a Jewish deli established in 1988
  • The best smoked salmon we’ve ever tasted, at another Jewish deli on the same street
  • Huge ice creams stabbed with dulce de leche and dipped in chocolate under the surveillance of She-ra, Princess of Power and a pink inflatable toy

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  • Puerto Rican cuisine from Grandma Adela, cheap and delicious!!!
  • Kosher pizza with mozzarella and vodka sauce, the Wall Street secret to success 😉
  • The so called “best pizza of NYC”
  • Brunch at a penthouse Lounge with breath-taking views of the NYC skyline
  • What hides behind a red curtain in a 5 star hotel near Times Square…?

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Coming soon to MyTailorIsCooking!!!

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Como sabéis muchos… ¡¡hemos estado en Nueva York!! La capital de la comida rápida y la comida para llevar, pero también de la mayor variedad de cocina del mundo. Nos lo hemos pasado genial, y en las próximas tres semanas compartiremos algunos de los sitios que visitamos y lo que comimos allí.

Para preparar el viaje hicimos una gran labor de investigación culinaria. Nueva York es enorme y es difícil escoger entre todas las posibilidades. Tuvimos la suerte de alojarnos en el East Village, un área emergente de Nueva York que solía ser bastante peligrosa, pero ahora está llena de gente joven, cafeterías monas y restaurantes acogedores. Además es una de las áreas más baratas de Manhattan.

Este post será solo un vistazo rápido a los siete días de turismo, buena comida y andar horas y horas al día. No conseguimos ir a todos los sitios que teníamos planeado, pero nos salió bastante bien y no engordamos nada… ¡gracias a las caminatas sin fin! 

Estos son algunos de los lugares y las comidas de los que hablaremos las próximas semanas…

  • Un increíble sandwich de pastrami en una tienda de delicatesen judía abierta  en 1988
  • El mejor salmón que hemos probado nunca, en otra delicatesen judía en la misma calle
  • Helados enormes rebosantes de dulce de leche y remojados en chocolate bajo la atenta Mirada de She-ra La Princesa del Poder y un muñeco hinchable rosa
  • Cocina puertorriqueña de la abuela Adela, ¡barata y deliciosa!
  • Pizza kosher con mozzarella y salsa de vodka, el secreto del éxito de Wall Street  😉
  • La denominada “mejor pizza de Nueva York”
  • Brunch en la terraza de un edificio, con unas vistas espectaculares del paisaje urbano
  • ¿Qué se esconde detrás de la cortina roja en un hotel de 5 estrellas cerca de Times Square?

¡Próximamente en MyTailorIsCooking!

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